Brainbreakers met technische skills gezocht!

Studeer jij in de richting van IT, Techniek of Informatica aan een MBO of HBO? Breng je skills in de praktijk tijdens de Hackathon van de Digital Days. Breek je brein over innovatieve oplossingen en werk dit uit tot een prototype! In verschillende groepen buig je onder leiding van experts uit de praktijk over technische problemen in de maatschappij. Je bedenkt samen met je team innovatieve oplossingen & prototypes en pitcht deze aan de jury. Het winnende team gaat naar huis met de Hackathon Trophy 2020!

The next step in tech!

De innovatieve oplossingen staan mooi op papier… maar moeten natuurlijk nog wel uitgewerkt worden. Daar hebben wij jou bij nodig! Tijdens de Hackathon worden de winnende concepten uitgewerkt tot realistische prototypes. Je krijgt alle ruimte om jouw technische skills in de praktijk te brengen en maakt kans op toffe prijzen!

Het programma

De Hackathon start op vrijdag 14 februari 2020 om 09.00 uur tegelijkertijd met de Tech Day 2020. Waar de Tech Day om 15.30 uur stopt gaat de Hackathon door tot 21.30 uur incl. pizza. Omstreeks 21.15 wordt de Hackathon Trophy 2020 uitgereikt aan het winnende team.

Dus ben jij...

Student IT, Techniek of Informatica in de regio Veenendaal en FoodValley? Voorzien van technische skills en een innovatief vermogen? Een brainbreaker als het gaat om het realiseren van innovatieve oplossingen? Absoluut geen quitter maar een echte doorzetter? Klaar voor the real deal na alle studiestof? Meld je dan nu aan voor de Hackathon!

Deelnemende scholen