Ga jij naar huis met de Game Battle Trophy 2020?!

Maar liefst 24 uur lang gamen tegen gamers uit de regio? Dat kan tijdens de LAN-party van Digital Days 2020. Net als de afgelopen drie jaar ga je de competitie aan tijdens de Info Support Game Battle. Je strijdt voor de Game Battle Trophy 2020 én meer coole prijzen! Eten, drinken en een slaapplek: overal is voor gezorgd, zodat jij zo lang mogelijk kunt gamen! De ultieme challenge om jouw game-skills te laten zien!

Overal wordt voor gezorgd!

Naast een megasnel netwerk en de vetste games wordt ook gezorgd voor pizza, ontbijt en lunch. En voor degenen die toe zijn aan een break, regelen we ook nog een slaapplek. Vergeet je slaapspullen dus niet mee te nemen, want je kunt gewoon overnachten in de Basiliek in Veenendaal. Wij zorgen ervoor dat jij zo lang mogelijk kunt gamen!

Het programma

De Game Battle start op vrijdag 14 februari om 16.00 uur en duurt zoals gezegd 24 uur. Op zaterdag 15 februari vindt om 14.00 uur de prijsuitreiking plaats. De LAN-party eindigt op zaterdag 15 februari om 16.00 uur.

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij klaar voor dé LAN-party van de regio Foodvalley? Meld je dan aan via de button en kom op vrijdag 14 februari 2020 naar de Basiliek in Veenendaal!

16.00 – 16.00 uurStart van de Info Support Game Battle 2020
18.00 – 19.00 uurDiner met pizza & frisdrank

 

08.30 – 09.30 uurGoedemorgen, vers ontbijtje met broodjes & fruit
10.00 – 10.30 uurSpetterende en swingende surprise act & wake-up call
12.00 – 13.00 uurLunch met broodjes en iets lekkers
14.00 – 14.30 uurUitreiking van de Game Battle Trophy 2020!
14.30 – 16.00 uurChillen en inpakken, tot volgend jaar!
K+
Games gespeeld
projects-icon.png
Jongeren
support.png
Kbps
Snelheid van het internet
code-lines-icon.png
Edities
share.png

Veelgestelde vragen

De Game Battle duurt 24 uur. Van vrijdag 14 februari 16.00 uur tot 15 februari 16.00 uur.

Nee, tijdens de Game Battle wordt overal aan gedacht! Diner, ontbijt en lunch. Tijdens de 24 uur zijn er flesjes water en vers fruit vrij verkrijgbaar.

Je mag, als je dat wilt, je favoriete snacks en frisdrank meenemen van huis.

Om te kunnen gamen is het goed een PC en beeldscherm, laptop en/of Playstation mee te nemen. De meeste compo’s worden gespeeld op PC/laptop.

Wil je een dutje doen tijden de Game Battle? Neem dan een slaapzak en kussen mee. Ook is het mogelijk een goede bureaustoel mee te nemen. Zo weet je zeker dat je 24 uur lang ideaal kunt gamen.

Sed Fringilla Mauris Sit Amet Nibh. Donec Sodales Sagittis Magna. Sed Consequat, Leo Eget Bibendum, Sodales, Augue Velit Cursus Nunc, Quis Gravida Magna Mi A Libero.

De kosten variëren en zijn afhankelijk van de grootte van de tafel. Het is al mogelijk te komen gamen vanaf 15 euro.

Alle tickets zijn inclusief één tafel, één stoel, supersnel internet en diner, ontbijt en lunch.

Tijdens de Game Battle zijn er diverse compo’s die er gespeeld worden. Het volledige dagschema vind je hier terug.

Bestel hier je ticket voor de Game Battle!

Door het aanmaken van je persoonlijke account op de website van Project:Lan ben je verzekerd van je plek tijdens de Game Battle! Ook kun je hier je beste plek reserveren.