Shape your future tijdens de Tech Day 2021 & blaas de jury omver!

De Tech Day wordt dit jaar op vrijdag 24 september 2021 gehouden, live in De Basiliek in Veenendaal. Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op! Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Ready?! Ben jij...

Leerling aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld? Benieuwd naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT? Niet bang om out-of-the-box te denken? Degene die het verschil gaat maken in de digitale toekomst? Klaar om met je klasgenoten de ultieme challange aan te gaan? Kom dan naar de Tech Day op vrijdag 24 september tijdens de Tech Day in De Basiliek in Veenendaal!

Het programma

We starten op vrijdag 24 september om 09.30 uur. Inloop vanaf 09.00 uur. Vervolgens word je, na de kick-off om 09.30, helemaal bijgepraat tijdens masterclasses. De HAVO/VWO-ers gaan zich in teams buigen over technische vraagstukken uit de praktijk. De VMBO-ers doorlopen een gaaf programma met experiences over energietransitie met een carrousel aan activiteiten. De presentaties, jury beoordelingen en prijsuitreiking zullen na de lunch plaatsvinden. Om 15.00 uur eindigt de Tech Day 2021.

Mindblowing conceptskills

Na alle ontdekkingen die je tijdens de verschillende masterclasses hebt opgedaan ben jij klaar om aan de slag te gaan! Ga de ultieme challenge aan, daag je creatieve brein uit en kom met de beste en meest innovatieve oplossing voor technische vraagstukken uit de praktijk. Samen met experts uit het werkveld vertaal je jouw kennis naar mindblowing concepten.

Check onze aftermovie

Video afspelen

Deelnemende scholen