Shape your future tijdens de Tech Day
en blaas de jury omver!

Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op! Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Ready?! Ben jij...

Leerling aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld? Benieuwd naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT? Niet bang om out-of-the-box te denken? Degene die het verschil gaat maken in de digitale toekomst? Klaar om met je klasgenoten de ultieme challange aan te gaan? Laat het zien tijdens de Tech Day & win de Tech Day Trophy, eeuwige roem en te gekke andere prijzen!

Het programma

We starten om 09.00 uur. Vervolgens word je, na de kick-off om 09.30, helemaal bijgepraat tijdens masterclasses. De HAVO/VWO-ers gaan zich in teams buigen over technische vraagstukken uit de praktijk. De VMBO-ers doorlopen een gaaf programma met experiences in carrouselvorm. De presentaties, jury beoordelingen en prijsuitreiking vinden na de lunch plaats. Om 15.00 uur eindigt de Tech Day.

Mindblowing conceptskills

Na alle ontdekkingen die je tijdens de verschillende masterclasses hebt opgedaan ben jij klaar om aan de slag te gaan! Ga de ultieme challenge aan, daag je creatieve brein uit en kom met de beste en meest innovatieve oplossing voor technische vraagstukken uit de praktijk. Samen met experts uit het werkveld vertaal je jouw kennis naar mindblowing concepten.

Bekijk de aftermovie

Video afspelen

Programma

09.00    Inloop & registratie
09:30    Spetterende opening & kick-off Tech Day
10.00    Masterclasses
11.00    Divers opleidingsafhankelijk programma
12.00    Lunch met broodjes, fruit en drankje
13:00    Juryleden kijken rond en kunnen vragen stellen
13:30    Presentaties inleveren op het podium
13:35    Entertainment
14:00    Presenteren van de projecten, overige studenten zijn publiek
14:45    Prijsuitreiking & fotoshoot 
15:00    Einde Tech Day

Deelnemende scholen