Are you part of the future tijdens de Tech Day 2020?

Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days 2020 komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Ready?! Ben jij...

Leerling aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede of Wageningen? Benieuwd naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT? Niet bang om out-of-the-box te denken? Degene die het verschil gaat maken in de digitale toekomst? Klaar om met je klasgenoten de ultieme challange aan te gaan? Kom dan naar de Tech Day op vrijdag 14 februari tijdens de Digital Days in De Basiliek in Veenendaal!

Het programma

We starten om 09.00 uur. Inloop vanaf 08.30 uur. Vervolgens word je helemaal bijgepraat tijdens masterclasses. In teams buig je over technische vraagstukken uit de praktijk. Na de lunch worden de concepten gepitcht aan de Dragons’ Den Jury Foodvalley. De winnende concepten worden bekendgemaakt tijdens de Tech Day 2020 prijsuitreiking. Om 15.30 uur eindigt de Tech Day 2020.

Mindblowing conceptskills

Na alle ontdekkingen die je tijdens de verschillende masterclasses hebt opgedaan ben jij klaar om aan de slag te gaan! Ga de ultieme challenge aan en kom met de beste oplossing voor technische vraagstukken uit de praktijk. Daag je creatieve brein uit en verzin innovatieve oplossingen voor bestaande problemen uit de FoodValley gemeenten. Samen met experts uit het werkveld vertaal je jouw kennis naar mindblowing concepten. Aan het eind van de dag pitch je jullie oplossing aan de Dragons’ Den Jury FoodValley. Het winnende concept wordt uitgewerkt tot een werkelijk prototype tijdens de Hackathon!

08.30 – 09.00 uur

Inloop & opening van de Tech Day 2020

09.00 – 10.30 uur

Inspirerende masterclasses door professionals van o.a. Info Support, HSO en Hillstar.

10.45 – 13.45 uur

Werken in projectgroepen aan de vraagstellingen. Hier bedenk je voor één van de twee vraagstellingen een innovatieve technische oplossing en werk je deze samen verder uit!

12.30 – 13.00 uur

Lunchen

12.30 – 13.00 uur

Lunch

14.00 – 15.00 uur

De teams pitchen de oplossing voor de ‘FoodValley Jury’

15.00 – 15.15 uur

Bekendmaking winnend team en uitreiking Tech Day Trophy 2020

15.15 – 15.30 uur

Afronding

Deelnemende scholen