Shape your future tijdens de Tech Day 2021 & blaas de jury omver!

Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op! Wil jij alles weten over de wereld van IT, Techniek en Digital? Lijkt het je wel wat om samen met je klasgenoten de uitdaging aan te gaan in het oplossen van technische problemen uit de praktijk? Tijdens de Tech Day vind je het allemaal! Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Ready?! Ben jij...

Leerling aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld? Benieuwd naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT? Niet bang om out-of-the-box te denken? Degene die het verschil gaat maken in de digitale toekomst? Klaar om met je klasgenoten de ultieme challange aan te gaan? Kom dan naar de Tech Day op vrijdag 12 februari tijdens de Digital Days in De Basiliek in Veenendaal!

Het programma

We starten om 09.00 uur. Inloop vanaf 08.30 uur. Vervolgens word je helemaal bijgepraat tijdens masterclasses. In teams buig je over technische vraagstukken uit de praktijk. Na de lunch worden de concepten gepitcht aan de Foodvalley Jury. De winnende concepten worden bekendgemaakt tijdens de Tech Day prijsuitreiking. Om 15.00 uur eindigt de Tech Day 2021.

Mindblowing conceptskills

Na alle ontdekkingen die je tijdens de verschillende masterclasses hebt opgedaan ben jij klaar om aan de slag te gaan! Ga de ultieme challenge aan, daag je creatieve brein uit en kom met de beste en meest innovatieve oplossing voor technische vraagstukken uit de praktijk. Samen met experts uit het werkveld vertaal je jouw kennis naar mindblowing concepten.

Video afspelen

09:00    Spetterende opening Tech Day
09.05    Pitch door sprekers
09.15    Kennismakingspel met leden van je projectgroep
09:30    1e Parallelsessies & interactie
09:50    Pauze
10.10    2e Parallelsessies & interactie
10.30    Projectgroepen starten met uitwerking
12:00    Lunch met broodjes, fruit en drankje

13:00    Juryleden kijken rond en kunnen vragen stellen
13:30    Presentaties inleveren op het podium
13:35    Entertainment
14:00    Presenteren van de projecten, overige studenten zijn publiek
14:30    Jury in beraad
14:45    Prijsuitreiking & fotoshoot 
15:00    Einde Tech Day

Deelnemende scholen