Digital Days genomineerd voor Computable Awards 2022

De Computable Award behoort tot de belangrijkste it-onderscheiding van Nederland. Op 5 oktober 2022 wordt voor de zeventiende keer op rij de Computable Awards uitgereikt voor de it-ontwikkeling dat het meeste stemmen ontvangt. Het publiek bepaalt samen met de vakjury welk project, aanbieders en personen deze prijzen verdienen. De onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. Er kan van 4 juli tot en met 11 september 2022 eenmaal per categorie een stem uitgebracht worden. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

Digital Days genomineerd in categorie onderwijsproject

Tijdens de Digital Days komen ruim vierhonderd toekomstige it-talenten van het vo, mbo en hbo samen om kennis te maken met de actuele technologie├źn op it-gebied. Digital Days Veenendaal is er voor de jongeren van Midden-Nederland. Het ruim dertig uur durende event bestond uit drie onderdelen; Tech Day, Hackathon en Game Battle. Door commitment van de it-ondernemingen, gemeente en onderwijsinstellingen uit de regio zijn de Digital Days al voor het zesde jaar een succes. De vo-, mbo- en hbo-scholen uit de regio hebben het talentevenement in veel gevallen opgenomen binnen hun curriculum. Het event maakt zo deel uit van het leerplan van de toekomstige it-talenten. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Digital Days Veenendaal te nomineren in de categorie Onderwijsproject.

Stemmen!

Door het invullen van het stemformulier op de volgende link https://awards.computable.nl/vote/25/1480 kun je je stem uitbrengen. Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres een unieke stemlink. Via deze link kun je eenmalig stemmen op de genomineerden van de Computable Awards 2022. Het is ook mogelijk alleen op Digital Days te stemmen onder categorie onderwijsproject. Deze vind je bovenaan de stempagina (derde optie). Namens het de organisatie van Digital Days: Hartelijk dank voor je stem!