Gamen Battle: 24 uur gamen voor prachtige prijzen

Gameliefhebbers opgelet! Voor de 7e maal op rij organiseert Digital Days op 10 en 11 februari 2023 weer een Game Battle in de Basiliek in Veenendaal. Tijdens deze 24 uur durende LAN-party neem je het op tegen ruim 100 gamers uit de regio. LAN is een afkorting en staat voor: Local Area Netwerk. Het houdt in dat computerliefhebbers hun computers aansluiten en urenlang mét en tegen elkaar gamen.

Prachtige prijzen

Tijdens dit jaarlijkse game-event kun jij het als fanatieke gamer opnemen tegen anderen uit de regio. Ben jij de beste? Dan win je een gave prijs en een plek in de finale. Tijdens de finale wordt er gestreden om prachtige prijzen zoals een curved monitor, koptelefoon of bol.com cadeaukaart. En als winnaar mag je ook de Game Battle Trophy 2023 in ontvangst nemen!

Non-stop gamen

We starten 10 februari 2023 om 16.00 uur in de Basiliek in Veenendaal. Nadat je je hebt ingecheckt en je setup helemaal gereed is trappen we gezamenlijk af. De grote zaal is helemaal ingericht zodat jij zo lang mogelijk kunt gamen. De competities waarin gestreden wordt voor een leuke prijs en een finaleplek zijn: Fall guys, Valorant, Rocket league en Mario Kart. ’s Avonds eten we tijdens het gamen een pizza en ochtend daarop staat het ontbijt al voor je klaar, rond 13.00 uur hebben we lunch en wordt er gestreden in de finale om die felbegeerde Game Battle Trophy 2023 en andere gave prijzen!

Deelnemen?

Deelnemen kan heel makkelijk. Via www.digital-days.nl/gamebattle vind je meer informatie en de ticketlink. Een ticket kost 35 euro en is inclusief pizza, ontbijt en lunch. Mocht halverwege toch slaap krijgen dan kun je ook even een tukkie doen in de stilteruimte, neem dan wel je eigen slaapzak mee.