Game Battle 2020: Betere spellen, meer compo’s & toffe prijzen!

Heb jij je al aangemeld voor het tofste game event in Veenendaal op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020? Ga naar www.digital-days.nl en koop je ticket. Niets is leuker dan samen gamen, dus kom met je vrienden en nog vele andere game-fans 24 uur lang samen gamen!

Pizza, ontbijt en lunch!

Ook zijn er steeds meer meisjes die ontdekken hoe leuk gamen is. Elk jaar melden er weer meer meisjes zich aan voor de Game Battle. Dus meisjes: meld je gerust aan, je bent zeker niet de enige! Een ticket heb je al vanaf 15 euro. Met je ticket krijgt je toegang tot de 24 uurs Game Battle, dé LAN PARTY van Midden-Nederland én pizza, ontbijt en lunch! Iedere gamer van 12 tot 24 jaar kan meedoen!

De Compo’s

We spelen compo’s met diverse games. Welke games worden er dit jaar tijdens de compo’s gespeeld? Nou onder anderen: Rocket League, PlayerUnknown’s Battlegrounds, TrackMania Nations Forever, Minecraft & dit jaar is er Fortnite ook als compo toegevoegd! Dat gaat echt super worden.

Betere spellen, meer compo’s & toffe prijzen

Voor de editie 2020 is Sjors, de presentator van de Game Battle ook weer van de partij. Sjors heet jullie weer welkom en praat de diverse compo’s aan elkaar. Er is dit jaar ook live verslaggeving en live streaming van de games. En oh ja, ook dit jaar weer toffe prijzen! We zien je graag op vrijdag 14 februari 2020 om 16.00 uur bij de Game Battle in De Basiliek!